Етиен Леви след Ковид:Костите ми бяха като изгнили

Ковид-19 е интелигентен вирус, който е обработен, каза музикантът

Етиен Леви след Ковид:Костите ми бяха като изгнили | StandartNews.com

Ковид-19 е интелигентен вирус, който е обработен, не вярвам, че това може да е естествен вирус. Това каза музикантът от „Трик” Етиен Леви, след като се пребори с коварната зараза.  Той имал много висока температура, мускулна треска, чувствал костите си като изгнили, гърлото му се подуло, а главоболието било ужасно, особено в очните ябълки. Не загубил обаче обоняние и вкус.

На всички невярващи искам да кажа - вирусът съществува и е много коварен, заяви Етиен Леви пред Нова тв. Не искам да съм поредният, който дава акъл, но трябва да се научим да бъдем дисциплинирани и отговорни към другите хора и обществото, посочи той. И допълни: „Пожелавам на всички силна вяра и силен дух, за да можем да преодолеем това. Сигурен съм, че ще се случи, защото вселенските закони казват, че не може да е вечно лошо.”.

„Благодарение на Господ и на д-р София Ангелова излязох от напастта - коронавирус, достойно. За мен е важно човек да има стил на вяра и много силен дух, които в момента в обществото липсват. Пожелавам ги на всички, за да преодолеем пандемията”, заяви Етиен Леви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай