Напрежение. Столична община с големи промени заради протестите

Къде се забранява престоя на автомобили

Напрежение. Столична община с големи промени заради протестите | StandartNews.com

Столична община въвежда промени в организация на движението в София за провеждане на протест на 20 септември, съобщиха от пресцентъра на общината.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на превозните средства на участниците, от 01.00 часа до приключване на протеста на бул. „Тодор Александров“ между бул. „Кн. Мария Луиза“ и бул. „Христо Ботев“, посока център.

От 03.00 часа до приключване на протеста се забранява престоят и паркирането на автомобили на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски” между ул. „Оборище” и ул. „11-и август”, зад църквата „Света София“; на северната дъга на пл. „Св. Александър Невски” между ул. „11-и август” и ул. „Дунав”; на ул. „Оборище” между ул. „Г. С. Раковски” и бул. „Васил Левски”.

От 06.00 часа до приключване на протеста на 20 септември разрешава паркирането на пътни превозни средства по крайна дясна активна лента на бул. „Тодор Александров“ между бул. „Кн. Мария Луиза“ и бул. „Христо Ботев“, посока център.

От 06.00 часа до приключване на протеста се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Тодор Александров“ между бул. „Кн. Мария Луиза“ и бул. „Христо Ботев“, посока център.

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и места.

"Получихме разрешение от Столична община утре сутринта между 05.00 и 07.00 часа преди да има трафик да придвижим определена бройка машини, до 80 комбайни, трактори и други, които да бъдат позиционирани на бул. "Т. Александров", каза за БТА Илия Проданов от Инициативния комитет.

Очаква се протестиращите земеделци да се съберат от 10.00 до 11.00 часа утре на площада пред храм-паметника "Александър Невски" и шествието им ще се придвижи до сградата на Министерския съвет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай