Екшън в центъра на София! Летят патрулки

Столичани твърдят, че се чули изстрели, МВР отрича

Екшън в центъра на София! Летят патрулки | StandartNews.com

Екшън в центъра на София! Гонка, която е завършила с предполагаема стрелба, е станала в столичния квартал "Лозенец" на ул. "Горски пътник" 48 в района на детска градина "166 Веселушка", съобщава БНТ.

Преследван мъж е бил задържан, след като е направил няколко катастрофи, като първоначално не се е подчинил на полицейския екип. Живеещи в района твърдят, че са чули поредица от изстрели.

Не е имало стрелба, заявиха пред БЛИЦ от пресцентъра на МВР.

По-късно от полицията уточниха, че 42-годишен мъж е бил задържан, след като е бил преследван от униформени. Той е избягал от пътно-транспортно произшествие, станало в района на "Парадайс Център". 

"Категорично стрелба не е имало. Станала е катастрофа в района на "Парадайс Център", тя е без жертви, но мъжът е отказал тест за наркотици и алкохол и е избягал", посочиха от пресцентъра на МВР.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи