Неделя,

Драмата с Анита Мейзер! Кой я отряза

От: Редактор -
2651
Драмата с Анита Мейзер! Кой я отряза
A
A
A

Анита Мейзер продължава да се намира в критично състояние и има нужда от спешна финансова подкрепа за животоспасяваща операция.

Варненката разчувства всички със своето послание, което отправи.

„Спуканият силикон натравя органите ми до такава степен, че немога да спя от болка. Ако стигне до мозъка ми, и всичките си пари да ми дадете тогава, няма да може да ме спасите. Моля за вашата помощ.

Всеки долар е от значение. Благодаря на всички които заделихте за мен от парите, които може би ви трябваха да си купите нещо за вас и се лишихте. Истината е, че вече трябваше да съм оперирана , но нямам достатъчно кеш събран и предварително ви казвам : Сбогом, приятели, познати и непознати хора, никой не е длъжен да ми помага, но благодаря на всички които го направихте и ще го направите. Вие сте моите Ангели спасители. Нека Бог ви благославя“, заяви Анита Мейзер в специално видеообръщение в личния си профил във Фейсбук.

Под поста й обаче се появиха и много критични коментари:

"Престанете г-жо Мейзер, престанете да ни вменявате вина, заради ваш избор. Хората , трябва да ви помогнат със сигурно са във вашият телефонен указател . Изобщо не ме интересува вашето деколте, силикон или душевните ви терзания .

Дъщеря ви и тя ли е бедставаща, за да не ви плати тези прословути 2000 долара за записването ? Има достатъчно много болни и стари хора , където да даряваме и да бъдем удовлетворени от този си жест . Омръзна ми , сутрин докато си пия кафето , да ви слушам упреците , че не ви вярваме -напротив , сигурно е така, но това си е ваш проблем , той силикона има срок на годност . И не , не ви хейтвам , не съм неудовлетворена и нещастна женица"

Мейзер отвръща:

"Тежко ми е, щото аз толкова съм помагала … Тъжно ми е, че можеше вече да съм добре и оперирана, а аз все още се моля за помощ, а нямам време да отлагам , но нямам и избор чакам си"

Когато я питат защо не направи операцията в България Анита Мейзер намесва и известния в България д-р Енчев:

"Самолетни билети, болници, хотели и т.н. писах на д-р Енчев, например,въобще дори не ми отговори …", оплака се Мейзер.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com