Драма на АМ Хемус! Къде затвориха пътя

Има проблеми и около Бургас

Драма на АМ Хемус! Къде затвориха пътя | StandartNews.com

Отново напрежение по нашите пътища, заради тежкия летен трафик.

Горящ камион затвори участък от магистрала "Хемус" край Девня, а 7 катастрофи, повечето от които верижни, блокираха движението по магистрала "Тракия" и пътя към Южното Черноморие в Бургаска област.

Сигналът за инцидента на АМ "Хемус", който е станал в района между отбивката за Повеляново и Девня, е подаден малко преди 12 часа.

По информация на очевидци шофьорът на камиона е успял да излезе невредим, но по пътното платно в посока София има разлято масло и пламъците са обхванали всички три ленти до мантинелата. Движението е спряно, като трафикът се пренасочва по стария път през Девня.

В същото време четири верижни катастрофи затрудняват движението по магистрала "Тракия" в района на Община Камено, а други 3 са станали на изходите на Бургас към Варна и Созопол, както и в района на отбивката за парк "Росенец", съобщи за Dir.bg говорителят на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева. 

Пътят от Бургас към Созопол бе блокиран в продължение на близо час. Във всички участъци с катастрофи има огромни задръствания. Няма пострадали, верижните сблъсъци са само с материални щети. Най-вероятните причини за тях са неспазена дистанция и несъобразена с пътната обстановка скорост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай