Дом за всеки вкус предлага "Моята къща"

Дом за всеки вкус предлага "Моята къща" | StandartNews.com

Изпълнителят предава обекта с инструкции кога и какво трябва да ремонтира

Къщата е визитката на семейството. Затова нейната визия и архитектурна концепция е изключително важна за всеки, който реши да строи нов дом. Започнеш ли да градиш от нулата, крайният резултат невинаги е предвидим и удовлетворителен. На помощ идва програма "Моята къща", която предлага готово решение за всеки вкус. Екип от архитекти, начело с Юри Ангелов, са направили модели на различни домове - и като стил, и като функционалност. Разбира се, готовите архитектурни проекти са изготвени след проучване за търсенето на пазара и следват най-новите технологични и екстериорни тенденции. Но каталогът на "Моята къща" е само отправната точка, от която всеки клиент може да направи своя избор, като прибави и личните си изисквания, промени модела по свой вкус и спрямо възможностите си. Едно е категорично - изпълнителят не прави компромис за сметка на качеството. Много хора не се замислят, че като спестят сега от добри материали, в дългосрочен план това ще им коства повече средства, казва арх. Ангелов. Той посочва, че освен нормативните изисквания за гаранция на обекта, като изпълнител дава и реалната гаранция на различните компоненти от сградата. Нещо като паспорт, в който е описано след колко време например вероятно трябва да се смени батерията на душа или да се освежи мазилката. Гаранцията е осигурена и от производителите, които са партньори на програмата.

"Тракия" е отличен избор за малко семейство. Има класическа визия с четирискатен покрив. Клиентите имат специално отношение към едноетажните къщи, казва арх. Ангелов. От една страна, защото са по-функционални, а в същото време чудесно се вписват в зелените пространства.

"Ефира" е къща с модерна архитектура. Допада на клиенти, които я асоциират с желание за свобода. Те имат афинитет към пътуване и към новите технологии.

"София" е с класическа линия, свързана с теорията и историята на архитектурата. Тя е типична градска къща, която повтаря класическата стилистика. Предпочитана е от по-консервативни клиенти, които имат отношение към историята. А класическата къща се прави на три основни структури - база, цокъл и капител. Цветът също е по-консервативен, макар че по-смел избор би направил интересна еклектика между стил и визия.

"Адмирал" е с елементи от барокова архитектура, но в същото време е изключително прагматична. Въпреки класическата фасада тя съчетава и модерни елементи и вплита най-съвременните технологии. Покривът е акцент в силуета, но силно скосените страни не нарушават пространството на втория етаж.

"Вила Мария" носи духа на типичната планинска къща, уютна и компактна, като в същото време не отстъпва по функционалност на други двуетажни къщи.

"Сицилия" носи средиземноморския характер както във визията, така и в разпределението. Колоритните рустикални детайли придават чар и спокойствие на излъчването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай