Диана Димитрова проговори за побойника си. Нов тормоз

Каза завоалирано кой е насилникът

Диана Димитрова проговори за побойника си. Нов тормоз | StandartNews.com

Актрисата Диана Димитрова проговори за побоя, който известен неин колега й е нанесъл преди 5 години. Преди няколко дни, докато вървели новините в 19:24 ч. в в тях ставало въпрос и за нейния случай, побойникът й пратил заплашително съобщение във Вайбър, което изтрил.

Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да стигам до там, но след това съобщение, което беше изтрито по време на централната емисия на bTV, лицето продължава да ме заплашва, каза Димитрова. Преди дни тя разтърси  Фейсбук с емоционалната си изповед как е  била пребита на снимачната площадка от неин колега. Прокуратурата се самосезира по случая.

Тя разказа как се е случило всичко: „Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – „Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза ти само се появи на терен и аз ще те пребия. Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната“.

По думите й не са имали напрежение в отношенията преди това.

„В рамките на около 2 минути, последвайки лицето от стаята в гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен, удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно. Свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, с когото работя и когото уважавам. След това той ме изрита с цялата сила, която имаше в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, най-вече майка ми и след около 15-20 секунди, дойдоха трима души и ме намериха в това състояние. Беше обявена обедна почивка", каза тя.

"В рамките на тези минути аз бях права, здрава и заснела сцена. След това не изглеждах много приятно", заяви Димитрова. Двамата са имали близки отношения.

"Нашите отношения бяха повече от приятелски, но беше тайна. Никой не иска да бие тъпана, когато започва някаква връзка. Не мисля, че между нас тогава имаше напрежение, нямаше такова. След удара вече имаше. Заплахата дойде няколко дни по-късно, всъщност втората. Тя бе пред колеги от другия екип, с който снимахме. Трябваше да обсъдим позиция на камерата, споделих на режисиора, че ме болят събите, а той тогава каза „продължи да говориш и ще го направя пак“. Имам свидетели, моите прекрасни колеги", заяви Димитрова.

"Тази седмица разбрах кои са ми истинските приятели. Тази седмица разбрах на кого мога да разчитам, защото аз съм изключително моногамен човек. Брачните обеди, когато се казваха, имаше нещо „В добро и зло заедно“. Аз вярвам в брака като институция. Тази седмица вече съм наясно", заяви тя.

Димитрова помоли водещия да каже няколко неща в последната си минутка, които и според водещия явно трябва да са препратката кой всъщност е насилникът й:

"Гледах друга телевизия. Журналистите, водещите живо обсъждаха дядо Коледа или дядо Мраз. Аз съм дете на прехода. Много силно вярвам, в Дядо Коледа, защото дед Мароз идва от друго място", каза тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай