Диана Димитрова проговори! Как се целува Вергов?

Кога актрисата не е откровена?

Диана Димитрова проговори! Как се целува Вергов? | StandartNews.com

Актрисата Диана Димитрова, която взриви общественото мнение с разкрития си, че е била пребита от именит колега, а след това хвърли всички съмнения върху Юлиан Вергов, проговори за него. Оказа се, че година след инцидента, за който разказа чак сега, Димитрова е дала интервю за списание EVA година (бр.1, 2018 г.), в което д-р Огнянова от „Откраднат живот” сипе суперлативи за Вергов:

- Как се целува Юлиан Вергов?

- (Диана ме поглежда с изненада.)

- Исках да те изненадам, за да не премисляш отговора си.

- (смях) Целува се... талантливо. Със страхотни впечатления съм от него като актьор, но не го познавам като човек. Възхитена съм от всичките си колеги, които са стопроцентови професионалисти. И искам отново да благодаря на Евтим, който е изключително честен в работата си с хората.

Тук идват съмненията. Мнозина се питат какво е променило отношението на Диана към насилника ѝ, та пет години по-късно да разкаже за инцидента и да подлуди цялата държава, при положение, че година след случая с боя го възхвалява в интервю.

От признанието ѝ пред списанието става ясно, че тя още не е познавала Вергов добре като човек, а в неотдавнашните ѝ разкрития пред Би Ти Ви тя намекна, че е имала любовна авантюра с бияча си.

Това разминаване буди съмнение доколко откровена е Диана и спестява ли важни факти, за да се изясни истината около скандалния случай, пише БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай