Четвъртък,

Диана Димитрова избяга от София! Коя е причината

От: Редактор -
3730
Диана Димитрова избяга от София! Коя е причината
A
A
A

Актрисата Диана Димитрова се страхува от нов побой. Това призна самата тя в ефира на телевизията на Слави Трифонов. 

В предаването на Крум Савов Димитрова се включи по интернет и обясни, че в момента не е в София, защото се страхува от ново физическо посегателство. Това обаче не било достатъчно, за да я спре да играе в театъра.

"В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници.

Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. Това е причината в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност", заяви тя. На въпрос защо почти цялата гилдия е подкрепила Вергов, след като прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите й са навързани като "свински черва" и се подкрепят и помагат.

На въпрос какви са отношенията й с дъщерята на колегата й и дали й е пращала SMS-и и снимки, Димитрова отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на Вергов, ако не е била интимна с него, но и тя самата би искала да разбере за какви съобщения става въпрос.

Димитрова отново повтори, че 20 от 31-мата членове на "Откраднат живот" не са били на работа в деня на побоя, въпреки че написаха отворено писмо, че не са станали свидетели на насилие.

И бе категорична, че ще обжалва решението на прокуратурата и ще съди отделно Вергов за лъжа.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com