Вторник,

Дежавю: Братът на Емил дава 100 бона на човека, който го намери

От: Стандарт -
1134
Дежавю: Братът на Емил дава 100 бона на човека, който го намери
A
A
A

Братът на изчезналия Емил Боев дава 100 000 лева на този, който го открие жив или предостави доказателство, така че да го намерят жив. Това бе съобщено във Facebook от Мартин Боев.

Според него Емил може да е похитен или да е някъде в Перник."В момента имам достатъчно доказателства в моята глава, че има голям шанс Емил да е похитен или да е някъде в Перник, където не можем да го открием. Затова реших лично да дам 100 000 лв. на човека, който намери и върне Емил жив или намери достатъчно доказателство, чрез което ние да го върнем жив. Искам това видео да стигне до човека, до който трябва", казва Мартин Боев.

Той подчерта, че няма да приема като доказателство информации от хора, които се занимават с радиестезия, гледат на кафе, астролози или гадатели.

Решението на брата на изчезналия Емил е същото като това на бащата на Сашко. След като той обяви награда от 100 000 лева, на следващия ден момченцето бе намерено живо и здраво. Хората, които го откриха, отказаха да вземат парите. 

Вече девет дни издирват Емил Боев. Той изчезна на фестивала "Сурва" в Перник. Голяма част от гората около града е претърсена. Стотици доброволци се включиха в търсенето, пише plovdiv24.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com