Дебора неузнаваема. Вече се усмихва СНИМКИ

Подариха й две разкошни перуки

Дебора неузнаваема. Вече се усмихва СНИМКИ | StandartNews.com

Историята на Дебора Михайлова, която претърпя зверско насилие, докосна хиляди българи. Само преди дни Дебора разказа пред Станислав Цанов всичко за кошмара, който е преживяла. Разкри подробности за връзката си с Георги Николаев и заяви, че той е извършил зверството. 

Месеци след фрапиращото нападение, за което е обвинен Георги Неколаев, младото момиче продължава живота си. И вече се усмихва.

Дебора вече има нова коса. Снимки, на които тя позира с две красиви перуки, бяха разпространени от фризьорски салон Magama.

На тях виждаме усмихнатата Дебора и новата ѝ прическа, уточнява Glasnews.bg.

"Дебора, момичето, което пострада от жестокия психопат, никога повече няма да има проблем с косата, защото Магама застава до нея! С теб сме!", пишат от студиото.

По-рано днес пък коафьорът Ивайло Колев качи снимка с Дебора и написа: "Мило момиче толкова ме зареди днес с прекрасната си усмивка. Зодия Риби винаги сме най-ранимите, но и най-борбените.

И днес си с нова енергия, защото имаш нова подстрижка, а с нея идва и новият късмет. Само напред и със същата усмивка. И скоро ще се видим пак с още по-хубав повод. Нали знаеш“. Дерматолози и естетични хирурзи от цялата страна предложиха безвъзмездно помощта си, за да може белезите на Дебора да бъдат заличени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай