Четвъртък - слънчев с по-високи температури

В петък ще продължи да духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад и ще се затопли още малко...

Четвъртък - слънчев с по-високи температури | StandartNews.com

През нощта ще преобладава ясно, а през деня - слънчево време с временни увеличения на облачността. Вятърът още малко ще отслабне и ще е до умерен от запад-северозапад. Минималните температури ще са предимно между минус 5 и 0 градуса, а дневните още малко ще се повишат и максималните ще са между 3 и 8 градуса, съобщават от НИМХ на БАН.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Температурата на морската вода е 7-8 градуса.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен, по билата силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 0 градуса, на 2000 метра - около минус 4 градуса.

В петък ще продължи да духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад и ще се затопли още малко. Облачността ще е разкъсана, в Дунавската равнина и в котловините преди обяд - предимно значителна. През нощта срещу събота и в събота, с усилване на вятъра от северозапад, температурите ще започнат да се понижават. На места ще има и слаби превалявания, предимно от дъжд, в планините - от сняг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай