Черни облаци над Рут Колева. Срамното видео й докара беля

Разголени снимки й докараха тежко обвинение

Черни облаци над Рут Колева. Срамното видео й докара беля | StandartNews.com

Черни облаци се струпаха над главата на певицата Рут Колева. Срамното видео, в което полуголата Рут гази в Перущица саркофага с костите на героите от Априлското въстание, и докара голяма беля на главата.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът расте! Перущица изчегърта голата Рут Колева, влиза прокурор

Полицията в Стамболийски вече е започнала разследване спрямо певицата Рут Колева за извършено от нея хулиганство, съобщи районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев.

Действията са предприети след подаден сигнал в петък от кметицата на Перущица Мария Вълканова. В него се твърди, че певицата е публикувала разкрепостени свои снимки в мемориала на загиналите в Априлското въстание жители на града. Според кметицата поведението на Колева е хулиганство, гавра с жертвите на националноосвободителната борба и позор за нацията.

"В рамките на един месец ще се извърши проверка, за да се установи дали има данни за образуване на досъдебно производство. През това време ще бъде разпитана кметицата на Перущица и местни жители", заяви прокурор Грошев. Той добави, че ще бъде проверено състоянието на мемориалния комплекс и кой се грижи за него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай