Борисов: Нямам доверие на Лозан Панов

Изявява се като политик, да си гледа съда, каза премиерът

Борисов: Нямам доверие на Лозан Панов | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов упрекна шефа на ВКС Лозан Панов, че се занимава с политика и отсече, че му няма доверие. Нямам му доверие, изявява се като политическа фигура и прави коментари на политически теми", категоричен беше Борисов. Трябва да си гледа съда", заяви премиерът в интервю по бТВ. В отговор на въпроса кои политиески изказвания на Панов визира, Борисов даде да се разбере, че те са много на брой.

Борисов се зачуди защо само председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е на прицела на медиите, а не и шефът на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Защо само за Георгиев ме питате, захапа премиерът водещата на "Лице в лице" Цветанка Ризова в коментар на Апартаментгейт. Те са две абсолютно еднакви неща, единият е в отпуска, другият не, допълни той по повод отказа на Панов да излезе в отпуска, както направи Пламен Георгиев. "Прави ми впечатление как въпросите ви са в едната част на везната. За мен са два абсолютно идентични случая", натърти за пореден път Борисов в отговор на въпроса дали след отпуската Георгиев ще се върне на поста си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай