Премиерът: Най се лъже на избори и след лов

Мряза двуличниците, те се молят, а после те плюят, каза премиерът

Премиерът: Най се лъже на избори и след лов | StandartNews.com

"Военното училище в Долна митрополия е много важно. Това не е PR за мен, тук с президента действахме заедно", коментира премиерът Бойко Борисов в предаването "Лице в лице" по bTV. "Даже вчера се чухме с президента Радев, защото е важно там да се обучават пилотите ни", допълни министър-председателя. 

"БСП винаги ми прави сметка за всичко, с какво пътувам, къде ходя, какво правя, а за Радев нищо не казват. Та да питам по тяхната логика трябва ли и Радев да излезне отпуск. Аз президента го уважавам, дано и той ме уважава", коментира още премиерът. 

"УНСС построили сграда. Не случайно като слушам хората, слушам Влади Горанов, че това не е наша работа и не е редно да им се дават пари. В същото време обаче от ВУЗ-а казват, ами построена е вече и както в повечето случаи почнато-недовършено. Но аз ви съветвам да се направи едно разследване и съм изпратил там Държавния-финансов контрол също да провери", коментира Борисов по повод отпуснатите средства на УНСС. Не искам да излиза, че този ректор ми е приятел, защото не е така, това е работно отношение, направих превеждането на парите заради студентите. 

"Нашата цел в Европа е да отстояваме българската позиция, затова са ни необходими евродепутати. ГЕРБ твърдо ще бъде част от ЕНП, ние там сме за пример", каза премиерът по отношение на евроизборите. 

"Много ме ядосват двуличниците, те се молят да стоят в ЕС, молят се, молят се, а после ми говорят зад гърба, плюят ме. И това много ме ядосва", коментира още Борисов. 

"Европа винаги е била дясна и прогнозируема и мисля, че така ще бъде", завърши премиерът и допълни: "Най се лъже на избори и след лов".

"Няма основание да подавам оставка преди или след европейските избори", каза на финала премиера.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай