Бебе се роди в семейство, преживяло трагедия

Истинско коледно чудо споходи семейство Анита и Бисер Манолови от Добрич

Бебе се роди в семейство, преживяло трагедия | StandartNews.com

Истинско коледно чудо споходи семейство Анита и Бисер Манолови от Добрич, които през лятото на 2019 година загубиха своя син. Тогава 18-годишният Дилян, който се ражда след много трудности, се удави в морето край Поморие.

Преди дни - на 15 декември, те се сдобиха с рожба - на бял свят се появи синът им Владислав. Момченцето се роди със секцио, с тегло 3800 грама и дължина 52 сантиметра,съобщиха местните медии.

"След като изгубихме Дилян беше много трудно. Буквално седмици след това двамата със съпругата ми решихме, че няма смисъл да се окайваме. Не че са спрели сълзите ни от сутрин до вечер, но решихме да си имаме друго дете", споделя бащата.

"Дилян се появи много трудно на бял свят като раждане", споделя Бисер. Веднага след като се женят с Анита й откриват аневризма на мозъка. Дават й два-три процента да оцелее. В Добрич акушер-гинеколозите са категорични, че жената не трябва да ражда.

Въпреки че е крехка, съпругата му има силна психика, забременява и на 28 години ражда Дилян.

"Срещу Коледа се случват чудеса и на нас се случи чудото Влади", казва бащата. 

След добрата новина той написа във Фейсбук:

"Добре дошло, щастие на име Влади! Жив и здрав, благословен и окрилен! Бъди пример за подражание, бъди светъл лъч в живота на близки и приятели, какъвто беше батко ти Диди, когото винаги ще носим в сърцата си!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай