Бареков пита Прокопиев как е завзел Буджака

Организира протест пред палата на разградския бизнесмен

Бареков пита Прокопиев как е завзел Буджака | StandartNews.com

Протест пред палата на медийния гуру на градската десница Иво Прокопиев в местността Буджака край Созопол организира в 11,30 днес бившият евродепутат Николай Бареков, лидер на организацията „Антикорупционен фронт“. Пищният имот над скалите спира достъпа до морския бряг и забележителната местност Райския залив. Протестът ще премине под надслов „Върнете Буджака на хората“.

ВИЖ ОЩЕ: Ето как Прокопиев гази закона на Буджака

Подсъдимият Прокопиев да каже как е завзел за жълти стотинки - на цена между 50 ст. и левче на квадрат, скалите на „Германката“ на Буджака, зове Бареков. В профила си в социалните мрежи той призовава към протеста да се присъединят Христо Иванов и Ивайло Мирчев, които бяха организатори на акцията в парк „Росенец“. „Поканвам официално и героите от Росенец Христо Иванов и Иво Мирчев! Нека докажат, че нямат зависимости от мутри и олигарси!“, посочи бившият евродепутат и допълни: Ще попитам Христо Иванов защо, след като пожънаха такъв успех на Росенец, се прави на ударен за Буджака„. Преди дни журналистът показа снимки и видео как имотът на тартора на кръга „Капитал” блокира достъпа до морето.

ВИЖ ОЩЕ: Хр. Иванов си глътна езика при въпрос за Буджака

Преди няколко дни самият Христо Иванов си глътна езика, когато репортерка на „Скат” го попита кога ще направи и на Буджака акция като в „Росенец”. Сламеният политик взе да пелтечи, че не знаел за казуса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай