Барбукови възродиха театъра си

Бизнес дамата от бюти индустрията Грети Гарсия, Димитър Барбуков, Иван Гарелов и жена му, журналистката Донка Стамболийска, харесаха руската комедия

Барбукови възродиха театъра си | StandartNews.com

София. В разгара на петъчните политически страсти в столицата строителните предприемачи Димитър и Весела Барбукови възродиха частния си театър. Новото летоброене стартира в "Сълза и смях" със "Сега или никога", прекрасна комедия на Валентин Красногоров. На сцената се развихриха Веселин и Красимир Ранкови, Стефка Янорова и Ярослава Павлова. Те са любовни двойки, чиито перипетии провокират смях и тъга. "Какво може да бъде по-важно от щастието във всеки дом, под всеки покрив? Щастливите бракове са малко, а разводите прекалено много. Съпрузите се разделят, за да намерят щастието в следващия брак, но в повечето случаи той е още по-неудачен от предишния. За враждуващите съпрузи разводът изглежда желан изход. Но разводът и свързаната с него самостоятелност не носят щастие. Ето, за всичко това написах пиесата", казва прочутият руски драматург.

След финалните овации Барбукови представиха братя Ранкови като основни действащи лица в следващите проекти на театъра, който беше създаден преди 20 години. Светски дами и господа вдигнаха тостове с шампанско за новото начало. Между тях бяха Иван Гарелов, Цветанка Ризова, Камен Костадинов от ДПС, Мая и Енчо Косеви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай