Астроложка вкара в огромен капан Кирил Петков. Предсказанието

Тежки месеци в политически и личен план

Астроложка вкара в огромен капан Кирил Петков. Предсказанието | StandartNews.com

Черно пророчество направи астроложка за Кирил Петков.

Лунно затъмнение в комбинация с ретрограден Меркурий клатят сериозно кабинета. Това коментира астроложката Марги Паскалева, специално за Телеграф.

В понеделник в 07,14 часа българско време бе пълнолуние на 25 градуса в опасния знак Скорпион (символ на пари, задкулисие, война) и успоредно с това има пълно лунно затъмнение. 

Според астрологията този тип космически сенки оказват влияние върху личния и обществения живот на хората, върху съдбата на държавите няколко месеца напред в бъдещето. 

„Затъмнението е кацнало точно върху рождения Уран (даващ непредвидимост, революции) в Скорпион в хороскопа на премиера Кирил Петков, който е зодия Овен. Там заедно с други планети се оформя злотворна тау квадратура“, анализира звездните знаци Паскалева. По думите й тази небесна конфигурация има широкообхватна материализация на Земята.

От една страна, е застрашено коалиционното правителство, което, ако се размине само с ремонт и смяна на министри, би било чудо. „Премиерът не трябва да робува на емоции, а на хладен ум и да бъде особено дипломатичен. В същото време в личен и семеен план при него ще има рискови обстоятелства, но не бих желала да влизам в повече подробности“, намекна топастроложката за възможни компромати или инциденти. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай