Алекс Сърчаджиева разплака България. Тъжна Коледа

Тя изпитва непреодолима тъга, въпреки че се старае да се усмихва

Алекс Сърчаджиева разплака България. Тъжна Коледа | StandartNews.com

В навечерието на светлите коледни празници Алекс Сърчаджиева разплака Бългаиря. Тя изпитва непреодолима тъга, въпреки че се старае да се усмихва и да показва празнично настроение от кадрите, които иначе качва в социалните мрежи., пише БЛИЦ.

Причината сега обаче, е много специална - на днешния ден е родена нейната майка - актрисата Пепа Николова. А това, което написа Алекс в профила си, със сигурност е натъжило мнозина.

"Честит рожден ден, Пепа. Понякога не мога да спя. Страхувам се и не мога да заспивам. Сигурно ме чуваш, когато ти говоря. Аз те чувам. И те слушам. Много ми помагаш. Успокояваш ме и ми е хубаво, когато затворя очи, а ти ме прегръщаш и всичко е наред… Сигурна съм, че някъде там горе има страшен купон и много смях в момента. ОБИЧАМ ТЕ, ПЕПА И МНОГО МИ ЛИПСВАШ, МАМО!", гласи посланието й в мрежата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Георги
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи