Алек Алексиев пази Кенет Брана

Младият актьор партнира на корифея в екшън трилъра "Джак Райън: Теория на хаоса"

Алек Алексиев пази Кенет Брана | StandartNews.com

Лондон. Алек Алексиев е бодигард на Кенет Брана в екшън трилъра "Джак Райън: Теория на хаоса", чиято премиера беше в сряда вечер в Лондон. Младият актьор, който живее и работи в британската столица, има стабилно участие в историята - за разлика от БГ колеги, които участват някъде като статисти, но шумно разказват за това. Алек обаче записа името си до тези на Кенет Брана, Кевин Костнър, Кийра Найтли, Крис Пайн.

"Нямам общи сцени с Костнър, повечето бяха с другите трима. Работата с подобни професионалисти винаги е приятна и точна. Брана, който е и режисьор на филма, успява да създаде забавна работна атмосфера, без напрежение," споделя Алек. Той и Яна Титова, която заради него напусна Народния театър и остана в Лондон, работят много сериозно върху кариерата си. По-малкият син на Стоян Алексиев от години насам е хвален от преподаватели и продуценти из Европа и Америка.

"Джак Райън: Теория на хаоса", чиято премиера у нас е на 31 януари, връща феновете към началото на кариерата на легендарния теоретик и практик от романите на Том Кланси, за когото истинското оръжие е интелектът. С 13 бестселъра и четири хитови екранизации Райън се превърна във феномен от съвременната култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай