Актрисата Диана Димитрова изтрещя. Скандален пост

Обяви с кого е преспала

Актрисата Диана Димитрова изтрещя. Скандален пост | StandartNews.com

Актрисата от хитовия сериал "Откраднат живот" Диана Димитрова, около която скандалите не стихват, очевидно не издържа на напрежението. Написа провокативен пост в профила си във Фейсбук, в който хем хапе, хем заплашва.

Озаглавила го е - Време е, скандално признание.

"Преспах с цялото училище, класната ми и портиерите на СУ "Никола Йонков Вапцаров" - гр. Силистра за да стана отличник на випуска в паралелка '' Изобразително изкуство'', пише актрисата. 

"За да ме приемат първа по успех в НХА (Национална художествена академия) преспах с цяла София (без Перник) За да ме приемат първа по успех в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ (Националната академия за театрално и филмово изкуство) преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти за да е сигурно! Играя на сигурно.

За преспиване с мен можете да си запишете час. Графикът ми е пълен за четири години и три месеца, но не се отказвайте", пише с ирония актрисата, която нашумя покрай любовните си трепети. Тя стана лице на кампания в помощ на жените, жертви на побой 

"Хубаво е, че имам чувство за хумор (имам рд на първи април) и адвоката ми има. Да видим дали Съдът ще има. Време е за рисуване", завършва заплашително постът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай