Неделя,

26 дни няма следа от Емил Боев, брат му с ключово решение

От: Агенция Стандарт -
3929
26 дни няма следа от Емил Боев, брат му с ключово решение
A
A
A

26 дни без следа от Емил Боев, който изчезна по време на празника "Сурва" в Перник. И до момента се търсят следи и продължават обходите.

"Продължаваме да търсим Емил", каза пред БНР брат му Мартин Боев. Той посочи, че към момента не търсят в града, а в местностите наоколо.

"На 25 и 26 февруари е предвиден нов обход. Сборният пункт е в 10 часа на улица "Физкултурна" срещу Историческия музей в Перник. Там ще се координираме", каза Мартин.

"Това е планински терен, ходим километри и е хубаво хората да са подготвени - да са правили планински излети, да са ходили, да имат оборудване. Благодарен съм на всеки за желанието му да помогне", посочи той.

"Идеята е всички следващи уикенди да се събираме и да го търсим, докато го намерим", обяви братът на изчезналия Емо. По думите му няма нова следа след последното видео, в което Емил се вижда до ферма в околностите на града.

Той сподели, че родителите им не са добре и са отчаяни. "Все пак трябва да поддържаме надеждата", категоричен е Мартин.

Според него Емил не може просто да е решил да изчезне. "Нито багаж е имал, нито се е свързал с някого", подчерта той и заяви категорично, че брат му не би причинил такова нещо на близките си. Мартин каза също, че брат му не е имал предварителен конфликт с някой.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com