IT курсовете на Scalefocus Academy ще са онлайн

Безплатното тримесечно обучение ще осигури лекции на живо, практически упражнения и лични срещи с ментор

IT курсовете на Scalefocus Academy ще са онлайн | StandartNews.com

Scalefocus Academy обяви изцяло преминаване в онлайн среда на учебната си дейност и нов прием на курсисти. Обучението, както досега, ще бъде безплатно и насочено към хора с базови познания в избраната от тях област, а внимателно подбраните ментори ще им помогнат да надградят знанията си до високо професионално ниво. За да се включат в Академията, бъдещите й студенти трябва да подадат своята кандидатура през сайта https://scalefocus.academy/ и да преминат изпит, който ще се проведе отново онлайн в началото на ноември.

В процеса на програмата, обучаващите се в Scalefocus Academy ще придобият умението да разрешават сложни технически проблеми и да разработват софтуер „от нулата“ в рамките на реален проект. Целта на Академията, както и преди, е да помогне за професионалното развитие на хора, които искат да започнат работа по реален проект. Обучението е разработено така, че да даде достатъчно практически, освен теоретични знания на включилите се и да им помогне да навлязат в дълбочина в избраната от тях IT сфера. В продължение на три месеца, отдадени лектори ще влизат в ролята на персонални ментори студентите и ще напътстват и подпомагат курсистите в тяхното професионално израстване от IT ентусиасти или любители до истински инженери, готови да започнат работа в реална среда.

Scalefocus Academy дава сертификат на успешно завършилите курса, а показалите отлични резултати ще имат привилегията да започнат и работа в компанията. От студентите, завършили цялостната програма, повече от половината получават възможността да бъдат наети в компанията въз основа на постигнати високи резултати от положените изпити. Така първият етап на Scalefocus Academy 2019 бележи висока степен на успеваемост по отношение на придобити знания и умения от бъдещите IT специалисти, обучавани от менторите. Служителите на компанията са ценен актив, който вече е допълнен с кадри от отличниците от Академията през 2019. Някои от тях се присъединяват към екипите още от деня на завършването си, а останалите са стартирали само 3 месеца след получаването на сертификата си.

За всички студенти придобитите в рамките на обучението ценни практически знания са предвидени и подбрани така, че да отворят вратите пред завършилите успешно курса за работа в големи софтуерни IT компании.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай