А1 и е-просвета обединяват сили със Слави от The Clashers

По-малко от месец преди началото на новата учебна година започва новата кампания „Раница, пълна със знания“

А1 и е-просвета обединяват сили със Слави от The Clashers | StandartNews.com
  • Комплектите „Раница, пълна със знания“ включват раница, бутилка с Bluetooth колонка и абонамент за обновената образователна платформа е-просвета, версия 2.0

По-малко от месец преди началото на новата учебна година онлайн училището на България е-просвета и А1 започват нова кампания с оригинално предложение за абонамент. Потребителите могат да закупят комплект с ученическа раница, бутилка с вградена Bluetooth колонка и абонамент за 12 месеца достъп до обновената е-просвета, версия 2.0 на цена от 99.99 лева. В кампанията се включва и популярният влогър Слави Панайотов от Тhe Clashers, a раницата и колонката са брандирани с Team The Clashers. Закупилите комплекта могат да очакват и допълнителна изненада от самия Слави.

Кампанията „Раница, пълна със знания“ ще продължи до изчерпване на количествата от продуктите. Бройките са ограничени и могат да бъдат открити в Booktrading, Ozone, Сиела, Хермес, Store.bg, Гринуич и др. Желаещите да закупят комплект трябва да побързат, защото за цялата страна са предвидени само 2 000 броя.

Комплектите от кампанията на е-просвета и А1 могат да бъдат поръчани директно и от сайта www.e-uchebnik.bg.  Доставките за поръчалите онлайн ще започнат от 1 септември, а точната дата на доставката зависи от графика за обслужване на съответното населено място от куриерските фирми.

Междувременно от електронното училище заявяват, че са готови за новата учебна година с още по-богато съдържание. Платформата е-просвета, версия 2.0, вече съдържа повече от 600 заглавия на учебници и познавателни книжки от детската градина до 12. клас. Разширява се и каталогът с видеоуроци, които са заснети с някои от най-добрите български учители.

В учебниците и уроците са интегрирани над 36 000 интерактивни ресурса – видеофилми, тестове, упражнения, задачи, образователни игри, аудиозаписи, 3D визуализации, презентации, фотогалерии, пъзели, кръстословици и др.

Важно предимство на обновената платформа е-просвета, версия 2.0 е, че материалите в нея са съобразени с учебните програми на МОН и са подходящи за всички ученици, независимо на кое издателство са учебниците, по които учат в училище. Няма значение и дали са абонати на други услуги от А1 или не. Както и досега, платформата е отворена за всички.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай