100 кила взе матурата по английски, не успя с БЕЛ

Рапърът се яви на зрелостни изпити 18 г. след като е бил ученик

100 кила взе матурата по английски, не успя с БЕЛ | StandartNews.com

Рапърът 100 кила се яви на матура, за да завърши средно образование 18 години след като е бил ученик. Той се справил със зрелостния изпит по английски, но не успял с български език и литература /БЕЛ/. Работата му била анулирана заради нелепа грешка, разказа 100 кила пред Нова тв. 

"Написах си името на листа. Свикнал съм да се подписвам постоянно, не знаех, че не трябва, за да остане работата анонимна. Бях се раздал. Но не съм обиден. Допускат се грешки. Направил съм го по инерция. Ако сега съм бил за 4, на поправката ще съм за 6", категоричен беше рапърът.

Той разказа, че заради извънредното положение не е успял да ходи на частни уроци и се е подготвил сам за матурата. Прочел над 30 произведения, както и сбити преразкази.

Явор завърши 4-та сменно-вечерна гимназия "Отец Паисий" в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и накрая се отказал да ходи. По-късно започнал да работи, за да помага на майка си и малкия си брат. 

След като стана известен решил, че е срамно да няма диплома за средно образование и записа вечерно училище, което успя да изкласи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай