Зверство с момиченце на 4 г.! България настръхна срещу таксиджията Васил

Той е бивш начален учител

Зверство с момиченце на 4 г.! България настръхна срещу таксиджията Васил | StandartNews.com

Таксиметров шофьор на 60 години запали фитила на гневаа в България. Васил Янкулски е блудствал с 4-годишно момиченце, съобщиха от държавното обвинение.

По искане на прокуратурата магистратите в Благоевград постановиха постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо таксиджията, който е обвинен в педофилия и сексуални посегателства.

Той е снимал кадри и с други малолетни в Благоевград, а снимките съхранявал в телефона, който е иззет като веществено доказателство.

60-годишният таксиметров шофьор е с повдигнато обвинения в блудство и създаване и разпространение на порнографски материали, уточниха от Районната прокуратура.

Срещу Васил Я. имало оплакване от непълнолетно момиче, клиентка на шофьора, че той се опитвал да я ухажва. Ученичката разказала на родителите си, които пуснали жалба срещу него.

При проверката разследващите иззели телефона на таксиджията и в него открили порноснимки на малки деца. Част от тях били на 4-годишно момиче, което е дете на негово приятелско семейство, на които той често гостувал. Понякога оставал да спи у тях.

През декември една вечер родителите били на работа в София и го помолили да остане при децата им - момиче на 4 г. и момче на 6 г. и тогава той направил голите снимки на момиченцето.

Двете деца са разпитани в специалната "синя стая" от детски психолог и станало ясно, че той опипвал момиченцето. Веднага е задържан, а съдът му определи постоянна мярка "задържане под стража".

Васил кара такси в областния център. По професия Янкулски е начален учител, уточнява pirinsko.com.

От полицията в града приканват родители на деца, с които са извършвани блудствени действия и са снимани от Васил, да подават жалби.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай