Жестоко убийство помрачи съботната утрин, загина млад мъж

18-годишен младеж е наръгал с нож смъртоносно свой връстник

Жестоко убийство помрачи съботната утрин, загина млад мъж | StandartNews.com

Млад мъж бе убит тази сутрин. С тази новина се събуди пазарджишкият квартал "Запад", съобщава Марица.

18-годишен младеж е наръгал с нож смъртоносно 21-годишен след разпра заради момиче, научи екип на "Марица", който е на мястото на инцидента.

"Сигналът за случилото се е получен снощи на телефона за спешни повиквания - 112 малко преди 19 ч. На улица в областния град е станало спречкване между двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия. Незабавно към мястото на инцидента са насочени автопатрули на РУ-Пазарджик и линейка на „Спешна помощ“. Пристигайки било установено 21-годишен млад мъж от Пазарджик в безпомощно състояние с прободни наранявания За съжаление въпреки намесата на медицинския екип на път към болницата пострадалият е починал", съобщи Мирослав Стоянов, говорител на ОДМВР-Пазарджик.

"Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед от дежурна група служители от ОДМВР и РУ-Пазарджик в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик. Криминалистите са установили самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град. Той напуснал местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива. Предприети са поредица от оперативно-издирвателни действия за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура", каза още говорителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай