Жена с торба на главата обра бензиностанция

Касиерката и бивша служителка играели в комбина, двете са арестувани

Жена с торба на главата обра бензиностанция | StandartNews.com

Екшън като във филм се е разиграл в бензиностанция край Асеновград днес преди разсъмване. Обектът на „Петрол“, който се намира след изхода на града в посока Бачково, е бил нападнат и обран около 4 часа тази сутрин, научи „Марица“.

Тогава в работното помещение при касиерката нахлула жена с нахлузена на главата найлонова торбичка, която имала пробити дупки за очите.

Нападателката успяла да отвори касата и да задигне от нея оборотните пари, които били около 3000 лева. След това си плюла на петите и изчезнала в тъмното.

Служителката на касата веднага позвънила на тел. 112. Пристигналите служители на реда започнали разследване на обира и само след броени минути разбрали, че това е инсценировка. Оказало се, че нападателката е бивш служител на бенциностанцията. Преди време тя била уволнена от работа заради друга кражба. Въпреки дегизировката тя бързо била разпозната на записите от охранителните камери в обекта.

Сега била влязла в комбина с настоящата бензинджийка, която уж обрала. Ченгетатата щракнали белезници на двете дами и ги прибрали в Районното в Асеновград. Възстановени са и парите от инсценирания удар.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай