Заместник кметът на Дулово катастрофира и избяга

Заместник кметът на Дулово катастрофира и избяга | StandartNews.com

Силистра. Заместник кметът на Дулово Юмер Хатиб е предизвикал катастрофа в града и избягал от местoпроизшествието, оставяйки на шосето ранен човек.

Инцидентът станал в неделя около 22 часа вечерта. На кръстовище местният управник не спрял на стопа и се блъснал в идващия на среща му "Фиат". От удара сериозно е пострадал 38-годишният Цветан Александров, който е карал с предимство. Той е откаран в болница с три счупени ребра. След катастрофата Хатиб зарязал на шосето ранения от него човек и изчезнал от местропризшествието. Няколко часа по-късно бил открит от полицията и срещу него вече се води досъдебно производство.

От ОД на МВР в Силистра съобщават за случилото се, без да назовават името и длъжността на скандалния шофьор. Местни хора обаче потвърдиха, че става дума за ВИП персона от градчето.

26-годишният заместник кмет е син на ексдепутата от ДПС Юксел Хатиб. В последните години фамилията политици се отдалечила от ДПС, а след последните местни избори Хатиб младши влиза в доминираната от ГЕРБ кметска управа на Дулово, като представител на партията на Касим Дал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай