Заловиха сериен крадец от Казанлък

Заловиха сериен крадец от Казанлък | StandartNews.com

Казанлък. При разследване на кражба на лаптоп и златни накити от приземен етаж на къща в Казанлък, органите на реда задържаха К.К. на 28 години от Казанлък, съобщиха от пресцентъра на полицията. Мъжът е арестуван за 24 часа в РУП – Казанлък.

В хода на разследването е установено, че К.К. е извършител и на още пет кражби: на дамска чанта с лични документи и мобилен телефон от апартамент в Казанлък; на телевизор LG от апартамент също в Казанлък, като е проникнал вътре през незатворената врата на терасата; на два мобилни телефона от къща в Казанлък; на кражба на лаптоп от къща в Казанлък, където е проникнал през незатвоерен прозорец на първия етаж и на дамска чанта с мобилен телефон и пари от апартамент в жк Изток в Казанлък.

Започнати са и проверки за установяване съпричастността на К.К. към извършването на още три кражби в периода 22-24 август 2013 година . Всички предмети, обект на престъпленията, са намерени и иззети. Работата по доказване цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай