Неделя,

В мрежата се скараха за фаталното гадже на Георги

От: Редактор -
563
В мрежата се скараха за фаталното гадже на Георги
A
A
A

Фаталната приятелка на студента от  Садово, който се самоуби вчера, Нелина Филипова изля във Фейсбук чувствата си, с което си заслужи огромно количество гняв и злобни коментари.

Георги, който е студент 3 курс в Техническия университет в Пловдив, сложи край на живота си. Причината е любовна драма. Момчето е имало връзка с Нелина, която обаче охладняла.

Двойката временно била разделена, Георги няколко пъти писал на девойката, но тя не отговаряла. Настоявал за срещи, които все не се състояли. Последно имали уговорка да се видят този петък, но за съжаление студентът не е дочакал това, пише Марица.бг.   

Георги е оставил предсмъртно писмо до родителите си, в което се извинява за стореното, но казва, че повече така не може да живее. Баща му го е намерил, прострелян в главата. Оръжието е законно притежавано от бащата, който е военен. Пистолетът е бил заключен в каса, но докато родителите са пазарували, момчето е намерило ключа и е произвело фаталния изстрел.

Малко след като приятелката му пусна във фейсбук профила си съжаление за загубата на Георги, коментари заваляха към нея и за нея.

Боян Атанасов пише:  И тази нагла пикла с обявления, търсеща внимание от приятелите си. Жалко, че не помисли преди да се е държала толкова арогантно и нагло. Жалко, че не е виждала лабилността в това добро и наивно момче.

Има господ. Ако тази има съвест, ще и тежи, но ме съмнява!

Мир и покой на душата му, нищо в тоя живот не си заслужава този изход.

Татяна Стойчева пък се възмущава: Сега се сетила колко го обича

В други коментари обаче хората защитават Нелина и не вярват, и се чудят каква вина може да има тя за фаталното решение на младежа

 

 


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com