Ужас! Какво каза братът на стрелеца на психолога

Не е за вярване какви са думите му

Ужас! Какво каза братът на стрелеца на психолога | StandartNews.com

След убийството на психолога Иван Владимиров началникът на столичното Пето районно управление е разпоредил вътрешна служебна проверка. Причината е, че срещу стрелеца - съсед на жертвата - били подавани много сигнали, но от МВР не са реагирали. Владимиров беше застрелян от бившия полицай след дългогодишни междусъседски спорове.

Майката на убития Иван Владимиров - Слава Иванова, е категорична, че извършеното престъпление е много добре планирано и обмислено до най-малкия детайл от извършителя Румен Тонев. "Имал е план от много време, обмислил го е перфектно. Като бивш полицай той има нужните познания", каза тя.

Румен Тонев е оставил предупредителни надписи и върху врата на мазето си, а междусъседските сблъсъци са започнали от 2020 г. "Той не говори, не поздравява, ние се разминаваме. Аз си стоя в хола с внучето, премествам стола, той леко скърца, въпреки че има тапички. На третата минута на прозореца имам яйце", разказва още Слава Иванова.

Според брата на извършителя е било неизбежно да се стигне до фаталния инцидент. "Той направо си го е заслужавал. Дошло му е до гуша, за да го направи това нещо. Тормози цялото ми семейство, откакто се е върнал от Америка", коментира Анани Тонев пред България он Еър.

Братът на стрелеца отрича действията на Румен Тонев да са били предварително замислени. "Не е преднамерено, то си личи. Той е застрелян пред вратата, защото е ритал вратата по всяко време, когато се е прибирал", казва още Анани Тонев.

Жертвата Иван Владимиров е и американски гражданин, близките му се надяват този факт да спомогне за по-бързата развръзка. "Не е убит обикновен българин, а и американски гражданин. Надявам се, че това може да задвижи по някакъв начин нещата", споделя чичото на жертвата.

Семейството на Иван Владимиров се надява смъртта му да послужи за това да се промени закона и да доведе до някаква положителна промяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай