Убийци запалиха заклан младеж (обновена)

Убийци запалиха заклан младеж (обновена) | StandartNews.com

Перник. Опожарена гора изхвърли труп на заклан младеж. Кадър, достоен за Хичкок се разигра тази нощ край пернишкото село Кладница. Докато гасят пламналата кория в подножието на Витоша местните попаднаха на обгорено тяло на убит човек, увито в чаршаф.

Огънят лумнал в дерето към 4 часа сутринта в сряда. Кметът Васил Мирчев веднага мобилизирал седем души от местните и хукнали да гасят пожара, за да спасят гората. След час пристигнали на помощ и пожарникари от Перник. Именно те попаднали на трупа, закрит с камара боклуци.

Тялото е на млад мъж на видима възраст между 20 и 25 години, казаха от полицията. До този момент самоличността му не е установена. Според генчетата пожарът е запален по късна доба, за за се прикрие престъплението и трупът да бъде овъглен до неузнаваемост. Тимуровската команда на местните гасачи обаче объркали плановете на убийците.

Младежът е заклан, твърдят свидетели, гасили гората. Бях там, но когато откриха тялото се дръпнах настрана, не ми понасят такива гледки, разказа кметът Мирчев. Той е категоричен, че убитият не е от Кладница.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай