Убиха немец в Златните

Убиха немец в Златните | StandartNews.com

Германски турист бе открит мъртъв в хотелска стая в курорта Златни пясъци. 48-годишният мъж пристигнал на почивка няколко дни по-рано. На безжизненото му тяло и окървавената стая попаднала в неделя към 17,45 часа приятелката му, която дошла в курорта същия ден с полет от Германия.

Ужасената жена изпаднала в истерия и вдигнала с виковете си на крак целия персонал на хотела. Полицаите разпитали персонала на хотела и иззели видеозаписите от камерите. Според разследващите починалият мъж е бил ударен в главата с твърд предмет с остри ръбове, вероятно ваза. От удара е раздробен черепът, което е предизвикало и моменталната му смърт.

От хотелската стая не липсват нито пари, нито лични вещи, а багажът на жертвата не е докосван. Полицаите смятат, че германецът е жертва на лична вендета. Според една от коментираните неофициални версии, германецът е убит рано сутринта, когато бил заварен на калъп с местна проститутка от пристигналата внезапно негова приятелка. Другата версия, която се лансира също неофициално, е за промъкнал се през терасата в хотелската стая крадец, който германецът се опитал да залови.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай