Убиецът на Кристи в болница до понеделник

Полицаи патрулират пред клиниката

Убиецът на Кристи в болница до понеделник | StandartNews.com

21-годишният Мартин Трифонов, задържан за бруталното убийство на 7-годишната Кристи от сливенското село Сотиря ще остане в болницата поне 5 дни.  Това съобщи заместник-директорът на МБАЛ "Иван Селимински" д-р Хрисантов пред бТВ.

 Местен завързал Мартин, но той му се изплъзнал
 
Мъжът беше ранен по време на задържането му вчера след преследване в гората над селото. Той оказал съпротива и полицаите са стреляли по него, но няма официално потвърждение, че раните по краката му са причинени от стрелбата.
Възможно е да се е наранил сам при паническото му бягство.

ВИЖ ОЩЕ: Младежи помогнали за залавянето на Мартин (ВИДЕО)

От болницата уточниха само, че в момента лекуват нараняванията по краката на задържания. Пред клиниката патрулират няколко полицейски коли.

ВИЖ ОЩЕ: Убиецът на Криси прострелян в крака (ОБНОВЕНА)
 
Окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов посочи, че на 21-годишния Мартин Трифонов ще бъдат повдигнати обвинения за убийство, изнасилване и блудство. "Трифонов е в болница под охрана, в понеделник ще му бъде определена мярка „Задържане под стража", каза окръжният прокурор.

ВИЖ ОЩЕ: Хванаха убиеца на Криси

Главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов съобщи вчера, че ДНК пробите са доказали, че извършителят на зловещото престъпление е именно Мартин.

ВИЖ ОЩЕ: Джамбазки: Химическа кастрация за убиеца на Криси

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай