Трупът в Стара Загора - на издирван (ОБНОВЕНА)

58-годишният К.Г. е прободен в сърцето, починал от кръвозагуба

Трупът в Стара Загора - на издирван (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

ФОТО: МОНИТОР

Трупът на обявен за издирване мъж от Стара Загора откриха собственици на домашни любимци, разхождащи кучетата си по алеите на парк „Йордан Капсамунов“ недалече от центъра на града. На вече изстиналото тяло на 58-годишния К.Г., обявен за издирване от близките му, се натъкнала възрастна дама, чието куче се разлаяло на метри от алеята, съобщи "Монитор"

Тялото на починалия от кръвозагуба следствие прободна рана в сърцето мъж лежало под елха, ножът с черна дръжка и близо 20-сантиметрово острие е бил забит на около метър в тревата.

По думите на парамедиците, пристигнали на място след обаждане на телефон 112 към 18,10 часа в понеделник смъртта е настъпила  поне 7 часа по-рано.

От полицията в Стара Загора съобщиха, че нямало данни за насилствена смърт, в дрехите на мъжа било намерено предсмъртно писмо. Образувано е стандартно досъдебно производство за евентуално склоняване към самоубийство.

Запознати коментират, че през последните дни мъжът споделял пред близките си, че възнамерява да сложи край на живота си. Сигналът за изчезването му е бил подаден рано сутринта в понеделник.

Забавилото се с часове откриване на трупа независимо от интензивното движение в тази част на малкия парк полицаи обясняват с все по-честото нежелание на гражданите да се ангажират с даването на показания. Топлото време пък привличало там често скитници и алкохолици. В близост няма монтирани видеокамери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай