Труп на жена откриха в двора на русенско училище

Труп на жена откриха в двора на русенско училище | StandartNews.com

Труп на жена е открит в пясъчник на двора на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Русе, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Русе", цитирани от агенция "Фокус". Вчера в 14:07 часа, на тел. 112 е получен сигнал за намерен труп на човек в двора на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Русе, на бул. „Цар Освободител".

В хода на проведените действия по разследване е установено, че тялото на починалото лице е в пясъчник на училищния двор. Трупът е от женски пол, на зряла възраст, с напреднало трупно разложение. Причините за смъртта, както и самоличността на починалото лице са в процес на изясняване. На място е извършен оглед с участието на съдебен лекар, служители от сектор ПКП и от Първо РУ при ОДМВР - Русе.

Трупът е откаран в Съдебна медицина при МБАЛ – Русе за аутопсия. Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство с оглед престъпление по чл. 115 от НК. За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай