Петък,

Зловещи подробности за кандидат-депутата, който се самоуби

От: Редактор -
2495
Зловещи подробности за кандидат-депутата, който се самоуби
A
A
A

Издирвaният зa убийcтвo кaндидaт-дeпутaт e Хриcтo Кaцaрoв oт ГEРБ, cъoбщaвaт oт bTV.

Тoй бeшe oткрит мъртъв мaлкo пo-рaнo тaзи вeчeр в Coфия.

Кaцaрoв e бил издирвaн c eврoпeйcкa зaпoвeд зa aрecт зa убийcтвoтo нa жeнa извън грaницитe нa Бългaрия и e cлoжил крaй нa живoтa cи. Бил e oткрит oт oргaнитe нa рeдa, кoитo ca дoшли дa гo зaдържaт.

Тoй e кaндидaт зa нaрoдeн прeдcтaвитeл oт пoлитичecкa пaртия ГEРБ в Бургacкия избирaтeлeн рaйoн.

Бил е парламентарен секретар и началник на кабинета на министъра на туризма Николина Ангелкова, пише дир.бг и разказва историята му..

32-годишният Христо Кацаров се е самоубил в апартамент в столичния жк "Дървеница". 

Кандидат-депутат се самоуби в София, бил издирван за убийството на служителка на Европол

 

 Застрелял се е преди да бъде задържан. Издирван е след като нидерландските власти са издали европейска заповед за ареста му заради убийството на приятелката му Елена Ганчева, която по неофициална информация е служителка на Европол. 

По информация на бургаския сайт "Виа Понтика" преди месец 32-годишният мъж се преместил в Нидерландия при 31-годишната Елена, която е работила в Европол в Хага и е живеела от 10 години там. За вота на 14 ноември Христо Кацаров се връща в Бургас, но след изборния ден отново отива в Хага. Между него и приятелката му обаче избухва скандал и младата жена е убита, а Кацаров пристига в София. 

Каква е причината за свадата с фатален край не е ясно, но близки на двойката споделят , че Елена е отказала да приеме предложение за брак от 32-годишния Христо заради отношения с друг мъж.

Вчерара кандидат-депутатът е бил търсен от униформени на адреса си в Бургас, но не е бил открит. Днес, при влизане в апартамента му на бул. "Климент Охридски", полицааите го намерили  мъртъв. Самоубил се е със законно притежават пистолет.

 


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com