Свидетел №1 срещу "Октопод" загина в тежка катастрофа

Свидетел №1 срещу "Октопод" загина в тежка катастрофа | StandartNews.com

Свидетел №1 срещу бандата „Октопод" – бившият шеф на Първа частна банка в Плевен Георги Цветанов, загина в тежка катастрофа! Ужасът се разигра днес в отсечката между Стара Загора и Бургас, пише „Афера".

Цветанов е бивш шеф на плевенския клон на Първа частна банка. Бил е разследван след фалита й. Впоследствие започва собствен бизнес и търгува със захар. По време на кризата през 1996 г. една от фирмите му продава около 5 хиляди тона захар на фирма „Дискавъри". Но не си получава парите – близо 2,5 млн. долара.  Плевенчанинът Русалин Русалинов обещава помощ, като намесва името и на Алексей Петров. Последниято отрича каквото и да е участие в случая.

Официалното съобщение на МВР гласи: 50-годишен мъж от Плевен почина след катастрофа. Инцидентът е станал на АМ „Тракия", при движение с несъобразена скорост. Мъжът е управлявал лек автомобил фолксваген „Голф", загубил е контрол над автомобила, напуснал е пътното платно и се е преобърнал. В резултат на настъпилото ПТП водачът е получил фрактура на черепа и е починал при транспортиране към УМБАЛ - Стара Загора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай