Сутеньорът Флорината с бардак в Холандия

През август бе разбито заведението му „Мулен Руж“ на Слънчака

Сутеньорът Флорината с бардак  в Холандия | StandartNews.com

 Димо Петров, по прякор Флорината, е напуснал България след условната присъда за сводничество, която получи преди месец от Несебърския районен съд, съобщава "Флагман". Флорината е решил да премести бизнеса си в Холандия, където проституцията е легална.

На баровеца не му се лежала в затвора, но и не искал да се отказва от бизнеса с платени ласки. Петров взел със себе си в страната на лалетата и голяма част от жриците, които бяха закопчани при акцията в Слънчев бряг през август, когато бе разбит бардака на Флорината – „Мулен Руж“. Припомняме, че пловдивчанинът получи 5-годишна условна присъда, след като се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата. Флорината беше закован при блестяща акция на бургаските криминалисти и специализираните полицейски сили.

Полицейската операция започна малко преди полунощ на 26-ти август и продължи 3 часа и половина. Тогава освен Петров бяха арестувани и 10 момичета. Групата на Флорината беше разбита още през март 2018 г. в стриптийз бар „Мулен Руж“ в Банско. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв. Делото по този случай все още не е влязло в съдебна фаза, но се очаква и то да има подобна развръзка като случая в Слънчев бряг. Междувременно Флорината нямал никакво намерение да сменя лъскавия живот с мизерията в български затвор при следващо прегрешение и затова набързо решил да премести дейността си в Холандия. 
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай