Страховита версия за зверството над Дебора

Прокуратурата в Стара Загора вече е започнала да рови по-надълбоко из причините зад случая

Страховита версия за зверството над Дебора | StandartNews.com

Отказ да стане компаньонка в страната, а след година - в Нидерландия или Белгия, стоял зад зверството върху 18-годишната ученичка Дебора Михайлова. Тази зловеща версия разпространяват от уста на уста заралии, познати и на девойката, и на садиста, упражнил насилието върху нея - Георги Николаев.

Според информация на източници прокуратурата в Стара Загора вече е започнала да рови по-надълбоко из причините за кълцането и стригането на Дебора - почерк, запазен за местните мафиоти от десетилетие насам, в търсене на основите на банда за трафик на хора, склоняване към проституция и износ на жива плът за Западна Европа, пише Флагман, като се позовава на Лупа.бг.

Мълви се, че само за последните 2 години, откакто ковид отпусна лапите си и рестрикциите за пътувания лека полека паднаха, заралийките, отмъкнати от сводническите банди и принудени да продават телата си навън, били над 50. Предимно на възраст между 18 и 25 години. 

А схемата била много проста - всички потенциално угодни за клиентите млади момичета се "скаутвали" в местните дискотеки от охранители като Георги, които винаги били добре облечени, с тренирани тела, с изрядни усмивки.

Гардовете на фолк певачките омайвали наивните девойки, започвали дори връзки с тях (въпреки че също като Георги у дома се грижат за семейства и невръстни деца), след което започвал и шантажът с голи снимки, увещания за добри доходи и в крайна сметка, оплитане в мрежите на сводниците. 

Всяко дърпане, всеки отказ на вече набелязана и сочена за поддала се жертва се третирало сурово - именно с остригване, твърдят още запознати с гнусните престъпления. Тъкмо за този дългогодишен параф на бандитите, прилаган върху младите жени в Стара Загора, алармира и местната миска - Божидара Овчарова в Тик-Ток видео преди ден, обиколило мрежите в цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай