Скандална версия за ареста на бившия депутат

В основата стоят жена и автомобил

Скандална версия за ареста на бившия депутат | StandartNews.com

Операцията в бургаския квартал Сарафово по претърсването на лек автомобил „Дачия Докер“, за който се предполага, че е собственост на бившия депутат от ГЕРБ и лидер на общинската структура Иван Вълков, се провежда от сектор „Криминална полиция“ в ОДМВР-Бургас. Същите части на МВР са блокирали и триетажната къща на родителите му на ул. „Ангел Димитров“ 29, пише flagman.bg.

Флагман излезе с версия за ареста:

Задържаният показно общински председател на ГЕРБ е заподозрян за съучастие в палеж, за заплахи с физическа саморазправа срещу бившата любима, а основен тъжител е новият й интимен приятел.

Според източник на Флагман.бг арестът на бившия народен представител от ГЕРБ е кулминация на продължително изясняване на интимни отношения с тази жена, с която той е живял на семейни начала близо две години, преди да се разделят.

Докато отношенията им вървели гладко, Вълков й предоставил скъп лек автомобил, но след раздялата им настоял тя да му го върне.

Как се е развила кореспонденцията между двамата по тази тема, са наясно криминалистите от ОДМВР-Бургас, които са били информирани, че едва ли не Вълков я е заплашвал с физическа разправа. В крайна сметка се стига до палеж на автомобил, за койток е заподозрян самият Вълков. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай