Самоубилият се кандидат-депутат свързан с голяма клечка в ГЕРБ

Каква е историята?

Самоубилият се кандидат-депутат свързан с голяма клечка в ГЕРБ | StandartNews.com

Смайващи подробности излизат около смъртта на бургаския кандидат за депутат на ГЕРБ Христо Кацаров. 32-годишният Кацаров е бивш парламентарен секретар на Министерство на туризма и началник на политическия кабинет на Николина Ангелкова. Той е кандидат-депутатът от ГЕРБ, който се самоуби в апартамент в столичния жк "Дървеница", предаде Трафик нюз. 

Кацаров, който е вписан на последно място в бургаската листа на партията на Бойко Борисов за изборите на 14 ноември, се е застрелял преди да бъде задържан. Той е бил издирван, след като нидерландските власти са издали европейска заповед за ареста му заради убийството на приятелката му Елена Ганчева. По неофициална информация е била служителка на Европол.

Бургаският сайт "Виа Понтика" разказва, че преди месец 32-годишният мъж се преместил в Нидерландия при 31-годишната Елена, която е работила в Европол в Хага и е живеела от 10 години там. За вота на 14 ноември Христо Кацаров се върнал в Бургас, но след изборния ден отново отишъл в Хага. Между него и приятелката му обаче избухва скандал и младата жена е убита, а Кацаров пристига в София.

Каква е причината за свадата с фатален край не е ясно, но близки на двойката споделят пред "Виа Понтика", че Елена е отказала да приеме предложение за брак от 32-годишния Христо, защото е имала 12-годишна връзка с друг мъж, с който се е събирала и разделяла. Явно отказът на Елена е предизвикал Христо.

Вчера кандидат-депутатът е бил търсен от униформени на адреса си в Бургас, но не е бил открит. По-късно полицаите са установили местонахождението му и при влизане в апартамента на бул. "Климент Охридски", за да го задържат, са го открили мъртъв. От огледа е установено, че Христо Кацаров се е самоубил със законно притежават пистолет, пише DIR.

Разследването по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай