Ревнивец накълца жена си с резачка и се удави

Разкаян, звярът оставил пари на синовете им и скочил в язовира

Ревнивец накълца жена си с резачка и се удави | StandartNews.com

Силвия умряла в адски мъки, Реджеп я нарязал заради кючек на сватба

Истински хорър се разигра в пазарджишкото село Боримечково. Раздиран от маниакална ревност мъж, буквално разчлени жена си с моторна резачка, след което уви камък около врата си и се удави в близкия микроязовир. Кървавата драма, извадена сякаш от кадър на "Американски психар", потресе местните хора.

36-годишният Радко Мечов, познат в селото с името Реджеп, по пладне в четвъртък извел 28-годишната Силвия Крумова в гората над Боримечково. На около 2 км навътре той завързал жена си със синджир за дърво и го заключил с катинар. Силвия се молела до последно да я пусне. Уверявала го, че не му е изневерявала и че двете им деца са от него, но Реджеп бил непоклатим. Запалил моторния трион и врязал веригата директно в корема й. Така я разполовил на две, след което нарязал крайниците й на по-малки части.

Останките хвърлил в близкото дере

което е пълно с вода, и опитал да заличи следите си. Според патоанатомите, жената е умирала бавно и мъчително пред очите на хладнокръвния убиец. Няколко часа по-късно Реджеп се прибрал в дома си. Оставил пари на 14-годишния си син Ахмед и му заръчал да се грижи за по-малкото братче Евра, което е 9-годишно. След това излязъл и се отбил в местната кръчма. Поздравил съселяните си, които до този момент изобщо не подозирали какво се е случило. Застоял се малко при тях, но казал, че тази вечер предпочита да пие другаде. Купил си 200 г мастика и си тръгнал. Отправил се към недалечния микроязовир "Боримечково". Там постоял няколко часа, изпил мастиката, след което, разкаян, увил около тялото си тежък камък и се хвърлил във водоема.

Местните жители разказаха, че ден преди ужасяващото събитие Реждеп и Силвия били заедно на ромска сватба. Те живеели заедно на семейни начала. Тя работeла в Горското стопанство в Боримечково по програма за временна заетост, съобщава в. "Пазарджишка Марица". Двамата

не са имали финансови проблеми

защото родителите на Силвия работели в Италия и пращали пари. На ромската сватба, на която били в злополучния ден, младата жена се развихрила в танците и играла кючек. На няколко пъти Реджеп проявил ревност, тъй като Силвия била много красива и хващала мъжките погледи. Настоял да си тръгват, но на нея й било страшно забавно и се дърпала, което допълнително засегнало честта му пред земляците. Свободното поведение на половинката му буквално го разярило и Реджеп вдигнал страшен скандал още преди края на сватбеното тържество. Обвинил приятелките на Силвия, че я провокират да се държи така, хванал жена си за ръка и я издърпал на улицата. По пътя към дома им не спирал да крещи и да я обвинява, че му изневерява и че

се съмнява дали двете им деца са от него

На другия ден под предлог, че трябва да сече дърва, Реджеп я накарал да ходят заедно в гората. Двамата били забелязани за последно в четвъртък към 14,30 ч. Реджеп бил нарамил моторна резачка, а край него вървяла жена му. Отправили се към близката Емин кория. Час по-рано Силвия разговаряла за последно по телефона с майка си, която работела в Италия. Младата жена я молила да се прибере в селото, за да усмирят ревнивия съпруг. За два дни цялата пазарджишка полиция е вдигната на крак в издирването на семейството. Убитата жена е открита трудно, тъй като останките й били потънали в събралата се от поройните дъждове вода в дерето. Вчера около 11 часа ченгетата се натъкнаха и на тялото на удавения й съпруг. Основната версия е, че той се е самоубил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай