Разкриха измамник, представил се за полицай

Той е задържан

Разкриха измамник, представил се за полицай | StandartNews.com

В Плевен разкриха извършител на измама, представил се за полицай и взел пари от възрастен мъж. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Случаят е от 10 януари, когато в 18.20 часа 74-годишен мъж е потърсил помощ във Второ РУ, където разказал, че е измамен. На същата дата в 18.15 часа на улица "Цар Борис III" непознат се представил за полицай и поискал парите, които потърпевшият бил изтеглил от банкомат, като му обяснил, че те са белязани.

По случая е започнато досъдебно производство. След предприети издирвателни действия полицаите установили и задържали 43-годишен мъж от Червен бряг. Той е разпознат от 74-годишния. Задържаният е направил самопризнание и е възстановил по-голяма част от парите. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура в Плевен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи