Разбра се кой е изчезналият в София търговец на криптовалути

Мъжът е изчезнал след като е отишъл на среща в "Младост"

Разбра се кой е изчезналият в София търговец на криптовалути | StandartNews.com

Александър Алтънбашев е името на столичния бизнесмен, занимаващ се с търговия с криптовалути, който е в неизвестност от вчера.

Мъжът е изчезнал след като е отишъл на среща в "Младост". Сигналът за изчезването е подаден от сестра му и приятелката му.  Двете го закарали до мястото на срещата и го оставили. След той спрял да отговаря на мобилния си телефон, а по-късно устройството било изключено.

Пред криминалисти сестрата на Алтънбашев съобщила, че няма връзка с брат си от обяд на 23 май. За последно го видяла малко преди 10 часа, малко преди да се срещне с човека, с когото е трябвало да пътува за Пловдив, предаде БЛИЦ.

Пред полицаите тя казала още, че по обяд в апартамента на брат й, който се намира срещу нейния, влязъл мъж на видима възраст около 28-35 г. По думите й той си отключил с ключ. Притеснителното в случая било, че с ключ за жилището разполагали само тя и брат й.

След като непознатият си тръгнал с бял автомобил, тя подала сигнал на телефон 112.

След това започнала да пише и звъни на брат си, но той й казал, че не може да говори и че заминава за Бургас във връзка със свой проект. Това бил и последният й разговор с него.

В полицията е разпитана и приятелката на бизнесмена – Кристина.

Близо до жилището на търговеца има камери за видеонаблюдение. Те вече са иззети и се проверяват.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай