Разбиха две депа за разкомплектоване на коли

Разбиха две депа за разкомплектоване на коли | StandartNews.com

Сливен. Две депа за разкомплектоване на леки автомобили са разбити от сливенски полицаи. Колите са подготвени за продажба в лицензирани фирми за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, съобщиха от ОД на МВР в Сливен. Двете депа са в селата Крушаре и Чинтулово.

 

Арестувани са общо петима мъже, които са работили в пунктовете. 4 от тях са в Крушаре и 1 в село Чинтулово. Акцията е на служители от сектор "Противодействие на икономическата престъпност", казаха от полицията в Сливен.

 

Арестуваха семейство за дрога

Семейна двойка от Сливен е арестувана за разпространение на наркотици. Зад решетките са 37-годишната Н.Р. и нейният съпруг И.С. на 45 години. Полицейската операция е ръководена от окръжна прокуратура Сливен, казаха от полицията. Семейството е задържано в джип Волво около 13 часа на 11 февруари. Арестът е станал на бул. "Бургаско шосе" в близост до петролна база. Общо 30 грама метамфетамин са открити в два полиетиленови плика, поставени в обособен тайник на предната дясна седалка, казаха от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай