Вторник,

Прочут автоапаш намерен мъртъв след лов

От: Стандарт -
8160
Прочут автоапаш намерен мъртъв след лов
A
A
A

Един от най-известните автоапаши по Южното Черноморие е намерен мъртъв след като тръгнал на лов. Преди 10 дни той отишъл сам да гони дивеч в района на Средец, а няколко дни по-късно е намерен мъртъв. Помориецът Пламен Стаматов, известен с прякора си Перо, е спряган за участник е в една от най.прочутите банди за разбиване и кражба на скъпи коли, пише "Труд"..

Той е открит в гората край село Вълчаново с липсваща глава. "Тялото бе непокътнато, беше облечен в тениска и с анцуг, нямаше вид на човек, който е тръгнал на лов, а по-скоро на такъв, който е тръгнал за гората изневиделица - без никакво снаряжение, или екипировка", твърди очевидец пред "Флагман".

Към момента, от полицията няма официална информация по случая. Говори се, че не е ясно дали се касае за убийство, но случаят се гледа под лупа от екип опитни криминалисти.

Няма данни с Перо да е имало други хора. След като не си дошъл у дома, той е бил обявен за издирване от майка си. След няколко дни, местни жители го открили мъртъв в гориста местност, близо до Средец.

Причините за смъртта му ще станат известни, след като излязат резултатите от аутопсията. Тогава със сигурност ще може да се каже дали става въпрос за убийство, една от хипотезите е сам да е сложил край на живота си..

От раменете нагоре имало само малко парче от врата, което е изпратено за анализ, за да се види дали става въпрос за самоубийство, при което Перо е стрелял със собствената си пушка, седнал и опирайки дулото в брадата си. Другият вариант е да е убит пак с дългоцевно оръжие - отново от много близко разстояние. Мистерията е огромна, защото източник от близкото обкръжение на Перо твърди, че ловната му пушка е открита на 300 метра от тялото, което изключвало версията за самоубийство

След като Стаматов бил обявен за издирване, полицаи са иззели записи от камери, както около дома му, така и от изхода на Поморие, за да се види наистина ли сам е тръгнал да ловува в планината.

Перо стана хит сред автомафията след като успя да подкара снабдено със суперзащити бронирано "Ауди" на литовския бизнесмен Денис Ершов, както и нова лимузина на любовница на сикаджийския бос Стоил Славов.

 


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com