Прерязаха гърлото на жрица в центъра на София (ОБЗОР)

Прерязаха гърлото на жрица в центъра на София (ОБЗОР) | StandartNews.com

Спор между две жени приключи с жестоко клане в центъра на София. Малко след 20 часа в неделя двете дами се скарали люто на бул. "Сливница". Според една от версиите спорът им бил заради мъж и за пари. В скандала се намесили група мъже, които минавали в този момент по булеварда. Единият от компанията взел страна в конфликта. Извадил нож и с един замах прерязал шията на едната от опонентките. Според неофициална информация става въпрос за проституиращи дами, които са влезли в спор за клиент. От МВР обаче не потвърждават тази информация.

Пострадалата е извадила късмет и е останала жива. Тя е била откарана с линейка в болница с голяма кръвозагуба. След като и е оказана медицинска помощ, вече няма опасност за живота й. Полицаите от 3 РУП в София издирват извършителите на нападението. Изясняват се и причините за скандала между двете жени. Основната версия, по която се работи, е, че конфликтът е възникнал при спор за пари. Категорично се отрича клането да е свързано с етнически конфликт. В хода на разследването се установяват какви са връзките между двете групи.

Подобен инцидент възникна и във Враца. Около 21.15 ч в неделя 20-годишната Ивет Игнатова е била наръгана с нож във врата от мъж след скандал помежду им. Пострадалата и нападателят - Венелин Давидов, се скарали предната вечер в механа "Славянски кът". На следващия ден Венелин атакувал Ивет, която седяла в беседка между блоковете 50 и 51 в града. Нападателят е открит и задържан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай